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KAI

Seki Magoroku Red Wood Yanagiba

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba
€82.50 *

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KAI Seki Magoroku Red Wood Officemesser - Excellent small paring knife with robust redwood handle. Sharp Japanese kitchen knife with a 10 cm long stainless steel blade. Perfect for both left and right-handed users thanks to the double-sided grind.
Enter the world of Japanese culinary art with the KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba! An... more
Product information "Seki Magoroku Red Wood Yanagiba"

Enter the world of Japanese culinary art with the KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba! An outstanding Asian chef's knife with an extremely sharp blade - so you can cook like a pro. With its highly polished blade, the sushi knife is particularly suitable for filleting fish. The 21 cm long blade is traditionally sharpened on one side and produces the most precise cutting results. The very edge-holding and durable 1K6 stainless steel is used here, which is tempered to approx. 57 HRC.

The redwood handle is not only a visual highlight, but also extremely functional. Redwood is a resin-rich wood that is naturally oily and water-resistant. This makes the handle particularly robust and durable, even with frequent use in the kitchen. The warm, natural grain of the wood also gives the knife an elegant and traditional look. Japanese aesthetics are perfectly conveyed in this beautiful knife.

Despite its massive overall length of 34 cm, the KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba is comfortable and well-balanced in the hand. This makes it easy to work with the kitchen knife over the long term. The harmonious interplay of blade and handle testifies to the outstanding craftsmanship that can be felt in every detail of this knife. The black blade ferrule completes the overall look.

Care tip: Knives with a natural wood handle. Here you should make sure that they are not left in water for too long and are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.

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Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411


Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com

Produkteigenschaften des Artikels

Knife Type: Filetiermesser, Kochmesser, Yanagiba
Manufacturer: KAI
Made in: Seki, Japan
Modell: Seki Magoroku Red Wood Yanagiba
Blade Length: 21 cm
Overall Length: 34 cm
Grifflänge: 13 cm
Griffmaterial: Redwood Holz
Blade Material: 1.4116 Edelstahl
Gewicht: 118 g
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Supplier "KAI"

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

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