• team@messerworld.de
  • For questions write us!
  • Comfortable payment
  • many payment options

Products from KAI

KAI

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!

Close filters
 
1 From 8
No results were found for the filter!
LIMITED
KAI Shun Classic Red Santoku - japanisches Küchenmesser

KAI

Shun Classic Red Santoku
KAI Shun Classic Red Santoku - Limited edition Santoku knife with fine red pakkawood handle. Double-edged 18 cm long blade made of 32 layers of Damascus. Traditional Japanese all-purpose knife with a great balance. With serial number.
€279.00 *

Ready to ship today

SALE
KAI Shun Tim Mälzer Santoku + cookbook TDM-W23

KAI

Shun Tim Mälzer Santoku + Kochbuch
KAI Shun Tim Mälzer Santoku + cookbook - Japanese all-purpose knife with an 18 cm long blade made of 32 layers of Damascus steel. Handy handle made of dark walnut wood. Well-balanced kitchen knife with a total length of 30 cm. Includes...
€219.00 * €253.00 *

Ready to ship today

KAI Shun Classic Kochmesserset Santoku Allzweckmesser Officemesser

KAI

Shun Classic Kochmesserset
KAI Shun Classic Santoku 18 cm - Traditional Santoku kitchen knife with a blade length of 18 cm made of VG-10 Damascus steel, fine handle made of Pakka wood, ambitious hobby chefs as well as professional chefs will have a lot of pleasure...
€435.00 *

Ready to ship in 3-5 Days

KAI Seki Magoroku Red Wood Kochmesser 6"

KAI

Seki Magoroku Red Wood Chef's Knife 6"
KAI Seki Magoroku Red Wood Chef's Knife 6" - double-edged chef's knife, handmade in Japan, 15 cm blade length, red-brown handle made of red wood, stainless steel blade, black plastic ferrule
€82.50 *

Ready to ship in 3-5 Days

KAI Seki Magoroku Red Wood Deba

KAI

Seki Magoroku Red Wood Deba
KAI Seki Magoroku Red Wood Deba - Japanese fish knife for filleting, handmade in Japan, 15.5 cm blade length, robust and water-resistant handle made of Red Wood, stainless steel 1K6 blade material, single-sided grind
€99.95 *

Ready to ship in 3-5 Days

KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba MGR-0165N

KAI

Seki Magoroku Red Wood Usuba
KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba - single-edged paring knife with sturdy redwood handle, 17 cm blade length, sharp blade made of 1k6 stainless steel, black blade ferrule, handmade in Seki
€92.50 *

Available from approx 30/04/2025

KAI Seki Magoroku Red Wood Santoku

KAI

Seki Magoroku Red Wood Santoku
KAI Seki Magoroku Red Wood Officemesser - Excellent small paring knife with robust redwood handle. Sharp Japanese kitchen knife with a 10 cm long stainless steel blade. Perfect for both left and right-handed users thanks to the...
€82.50 *

Ready to ship today

KAI Seki Magoroku Red Wood Yanagiba

KAI

Seki Magoroku Red Wood Yanagiba
KAI Seki Magoroku Red Wood Officemesser - Excellent small paring knife with robust redwood handle. Sharp Japanese kitchen knife with a 10 cm long stainless steel blade. Perfect for both left and right-handed users thanks to the...
€82.50 *

Ready to ship in 3-5 Days

KAI Shun Pro Sho Yanagiba 10,5"

KAI

Shun Pro Sho Yanagiba 10,5"
KAI Shun Pro Sho Yanagiba 10,5" VG-2006 - first class sushi knife, handmade in Seki, Japan, 27 cm long blade made of A10 blade steel, 61 HRC, black handle made of pakka wood in chestnut shape, one-sided grind 45°
€319.00 *

Ready to ship in 3-5 Days

1 From 8
Viewed
  • team@messerworld.de
  • For questions write us!
  • Comfortable payment
  • many payment options