- Order number: 6710P
An office knife, also known as a chef's knife, is one of the most popular chef's knives in German households. Thanks to its convenient size, it is the little all-rounder, so to speak, and can definitely be found in every kitchen. If you want to expand and upgrade your repertoire of chef's knives, but don't want to pay a fortune, the KAI Wasabi model range is the perfect choice. The 10 cm 6710P Wasabi Black office knife is an essential piece.
Equipped with a black plastic handle and a polished stainless steel blade, fruit and vegetables in your household will be processed without any frustration from now on. The Wasabi kitchen knife is particularly practical as it is antiseptic thanks to the bamboo powder and polypropylene handle material. This means that Wasabi chef's knives are also ideal for use in professional kitchens. The blade of the Japanese chef's knife is a full 10 cm long and cleans, peels and cuts ingredients with ease. The Wasabi Black office knife really is a must-have for every kitchen and a great starter knife in the fascinating world of Japanese kitchen knives.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Warnhinweise und Sicherheitsinformationen:
Schnittverletzungen: Die häufigste Gefahr bei der Verwendung von Messern ist das Risiko von Schnittverletzungen. Scharfe Klingen können schnell durch Haut und Gewebe dringen.
Abrutschen des Messers: Ein unsachgemäßes oder zu starkes Drücken kann dazu führen, dass das Messer abrutscht und unkontrollierte Bewegungen entstehen, die Verletzungen verursachen können.
Verletzungen durch Stürze: Messer sollten niemals ungesichert oder in der Nähe von Tischkanten abgelegt werden, um zu verhindern, dass sie herunterfallen und jemanden verletzen.
Stumpfe Messer: Stumpfe Messer stellen ein größeres Verletzungsrisiko dar, da sie mehr Kraft erfordern und leichter abrutschen können. Messer sollten daher regelmäßig sachgemäß nachgeschärft werden.
Nicht bestimmungsgemäße Nutzung: Das Verwenden eines Messers für Aufgaben, für die es nicht vorgesehen ist (z.B. als Hebelwerkzeug), kann nicht nur die Klinge beschädigen, sondern auch zu Unfällen führen.
Manufacturer: | KAI |
Knife Type: | Spickmesser |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | Wasabi Black Officemesser 10 cm |
Blade Length: | 10 cm |
Overall Length: | 22,8 cm |
Grifflänge: | 12,5 cm |
Griffmaterial: | Antiseptische Bambus-Polyproplylen-Kombination |
Blade Material: | polierter Edelstahl |
Gewicht: | 56 g |
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Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today