
- Order number: MGC-0428
Discover the precision of Japanese culinary art with the fabulous KAI Seki Magoroku Composite Nakiri and immerse yourself in the world of the rising sun. This knife is an expression of elegance and craftsmanship, specially designed for precise vegetable slicing. Why should you buy this knife? The question should probably be: Why haven't I already bought this knife?
The 16.5 cm long blade, hand-forged from SUS42012 and VG-Max blade steel, offers remarkable sharpness and durability. The special copper soldering gives the blade additional strength and aesthetic elegance. This allows you to make even cuts, which are indispensable in Japanese cuisine.
Manufactured in Seki, the Japanese Solingen, the Nakiri stands for the highest quality and tradition. Seki is known for excellent craftsmanship that combines centuries-old techniques with state-of-the-art technology.
The handy and very straight handle made of light pakkawood ensures a pleasant feel and a secure grip. With an overall length of 29.7 cm, the knife is perfectly balanced so that you can cut effortlessly and precisely.
Perfect for preparing sushi and sashimi, the sharp and flat blade allows you to cut vegetables, fish and meat with the utmost precision. Whether it's wafer-thin cucumber slices or perfectly sliced fish - this knife will be your indispensable companion.
Conclusion: Your key to the Japanese art of cooking
The KAI Seki Magoroku Composite Nakiri is a masterpiece of Japanese blacksmithing. With its sharp blade, elegant handle and excellent balance, it is the perfect tool for authentic Japanese dishes. Experience the fascination of Japanese cuisine in your own kitchen. Get the KAI Seki Magoroku Composite Nakiri and turn every cut into a masterpiece!
Care tip: Kai Magoroku Composite knives are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Manufacturer: | KAI |
Knife Type: | Gemüsemesser, Nakiri |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | Seki Magoroku Composite Nakiri |
Blade Length: | 16,5 cm |
Overall Length: | 29,7 cm |
Grifflänge: | 12 cm |
Griffmaterial: | Pakkaholz |
Blade Material: | SUS 42012 + VG-Max |
Gewicht: | 177 g |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.
Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!
Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today
Kanetsune Seki
Rost-EntfernerCurrently not available