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KAI

Seki Magoroku Red Wood Usuba

KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba MGR-0165N
€92.50 *

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KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba - single-edged paring knife with sturdy redwood handle, 17 cm blade length, sharp blade made of 1k6 stainless steel, black blade ferrule, handmade in Seki
With the KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba, you can bring Japanese craftsmanship directly into... more
Product information "Seki Magoroku Red Wood Usuba"

With the KAI Seki Magoroku Red Wood Usuba, you can bring Japanese craftsmanship directly into your home! As a practical and, above all, very sharp paring knife, the Usuba from the Red Wood series is exactly the right choice to familiarize yourself with the more special knives of Japanese cuisine. Thanks to the single-edged blade made from robust 1K6 blade steel, this stylish kitchen gadget makes flawless and highly precise cuts. Handmade in Japan, KAI has once again managed to combine the high technical standards of modern times with the charming Japanese knife tradition to create an aesthetically pleasing piece of work.

The highly polished blade of the KAI knife is tempered to 57 HRC, making it both stable and easy to resharpen. The wide blade shape can be used to cut and peel vegetables and is also ideal for weighing herbs.

The redwood handle fits perfectly into the traditional Japanese image and is reminiscent of the red archways known as "tori". Especially in combination with the black blade ferrule, this creates a really rounded overall picture. As the wood is very rich in resin, it is naturally oily and water-resistant. This makes the handle particularly robust and durable, even with frequent use in the kitchen.

Care tip: Knives with a natural wood handle. Here you should make sure that they are not left in water for too long and are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.

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Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411


Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com

Produkteigenschaften des Artikels

Knife Type: Kochmesser, Gemüsemesser
Manufacturer: KAI
Made in: Seki, Japan
Modell: Seki Magoroku Red Wood Usuba
Blade Length: 17 cm
Overall Length: 30,5 cm
Grifflänge: 13,5 cm
Griffmaterial: Redwood Holz
Blade Material: 1.4116 Edelstahl
Gewicht: 196 g
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest... more
Supplier "KAI"

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!

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