
- Order number: DG-3002
Precise cutting with the Japanese KAI Select fruit knife with wooden sheath - a handy kitchen knife that allows you to cut fruit skillfully and effortlessly like a true kitchen professional from Seki.
The 12 cm long blade made of SUS420J steel impresses with its slightly convex bevel on both sides, which ensures exceptional sharpness and precision. This steel is particularly resistant and durable, meaning the knife retains its sharpness for a long time and always offers you reliable cutting performance.
The handle and sheath made of robust cherry wood not only give the knife a natural and elegant look, but also ensure a pleasant feel and a secure grip. Cherry wood is known for its stability and durability, making the KAI Select fruit knife a reliable companion in your kitchen.
The KAI Select fruit knife with wooden sheath offers you excellent value for money and brings the essence of Japanese cutting art to your kitchen. Whether for everyday use or for special occasions - this knife will inspire you with its performance and elegance.
Experience the joy of perfect slicing with the fantastic KAI Select fruit knife and enjoy the combination of traditional craftsmanship and modern design. Get this knife and transform your kitchen into an oasis of precision and beauty.
Care tip: Knives with a natural wood handle. Here you should make sure that they are not left in water for too long and are also not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be treated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Manufacturer: | KAI |
Knife Type: | Kochmesser, Früchtemesser |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | Select Früchtemesser mit Holzscheide |
Blade Length: | 12 cm |
Grifflänge: | 11 cm |
Griffmaterial: | Kirschholz |
Blade Material: | SUS420J |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.
Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!
Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today