- Order number: DM-0700W
If you love cooking, you simply have to love the Shun Classic White chef's knives from KAI! After all, sharp kitchen knives are an absolute must if you want to devote yourself to your passion.
The Shun Classic White 9 cm office knife (DM-0700W) is the smallest helper in the chef's knife range. With its unparalleled beautifully crafted blade, the Japanese chef's knife makes a great impression! With a length of 9 cm, the blade is forged by hand and seamlessly connected to the handle via the bolster. A total of 32 layers of Damascus steel in combination with the edge-holding VG-Max blade core make the KAI knife a cutting tool for the kitchen.
Once you start working with this stylish kitchen knife, you won't want to stop. This also has to do with the very handy handle made of light Pakka wood. It fits snugly in the palm of your hand and also looks great. Balance is the keyword here - after all, that's what you expect from KAI. In combination with the damask pattern and the prominently placed KAI Shun logo, there is a whole lot of Far Eastern charm here. And this is exactly where the focus lies: combining the Japanese forging tradition of the old samurai with modern manufacturing technology to produce the highest quality high-class chef's knives.
With an overall length of 20.1 cm, this office knife is compact enough to fit even in small kitchens, yet robust enough to withstand the demands of everyday use. With the KAI Shun Classic White Office Knife 9 cm, you not only bring a piece of Japanese craftsmanship into your kitchen, but also a reliable tool that supports you in all your culinary adventures and allows you to prepare ingredients such as fruit and vegetables with ease.
Care tip: Kai Shun knives are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Knife Type: | Gemüsemesser |
Manufacturer: | KAI |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | Shun Classic White Officemesser 9 cm |
Blade Length: | 9 cm |
Overall Length: | 20,1 cm |
Grifflänge: | 10,5 cm |
Griffmaterial: | Pakkaholz |
Blade Material: | Damaststahl mit VG-10 Kern |
Gewicht: | 60 g |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.
Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!
Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today