- Order number: TDM-1742
Become a professional chef in your kitchen and let yourself be whisked away into the world of ultimate cooking pleasure! With the KAI Shun Premier Tim Mälzer Nakiri, you can slice vegetables, fruit and herbs with ease and in record time. The days of frustrating kitchen work are now over, because dull kitchen knives are soon just a faint memory with the knives from KAI.
Equipped with an ultra-sharp blade made of Damascus steel and a VG-Max blade core, the Japanese chef's knife offers edge retention over an impressive period of time. Designed together with genius and mastermind of the kitchen Tim Mälzer, the models of the Shun Premier series are adapted to the high demands of a master chef. As always, KAI effortlessly combines traditional Japanese craftsmanship with modern design and functionality. The graceful tsuchime (hammered) finish not only adds to the elegant look, it also helps to release the food from the blade.
The handle made of beautifully grained walnut wood fits perfectly in the hand thanks to its traditional chestnut shape and ensures a comfortable and safe cutting experience. The overall length of 26 cm makes this knife well-balanced and versatile, allowing you to chop, slice and peel vegetables with ease. Careful manufacturing in Japan, a country with a long tradition in the art of knife making, guarantees the highest quality and precision known from Japanese kitchens.
Care tip: This knife is not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be treated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Manufacturer: | KAI |
Knife Type: | Kochmesser, Gemüsemesser, Nakiri |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | KAI Shun Premier Tim Mälzer Nakiri |
Blade Length: | 14 cm |
Overall Length: | 26 cm |
Grifflänge: | 12 cm |
Griffmaterial: | Walnussholz |
Designer: | Tim Mälzer |
Blade Material: | VG-MAX / 32 Lagen Damaststahl |
Gewicht: | 175 g |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.
Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!