
- Order number: 34939
Das perfekte Messer zum Schneiden in der Küche. Mit einem Kern aus dem pulvermetallurgischen Stahl SG2 ist das KETU Slicing Damast 23 cm ein ausgezeichneter Helfer in der Küche. Aufgrund der Stabilität und der Schärfe lassen sich die unterschiedlichsten Schneidarbeiten mit Leichtigkeit ausführen. Die 3-lagige Damast-Klinge veredelt auch optisch deine Küche, denn ihr Hammerschlag-Finish sieht wundervoll aus. Zusätzlich erleichtert es dir das Schneiden, da aufgrund der Kullen keine Lebensmittel an der Klinge haften bleiben. Der leicht gewölbte Griff aus Pakkaholz besitzt eine angenehme Haptik und selbst bei nassen Händen verspricht er einen sicheren Griff.
Herstellerinformation:
YAXELL CORPORATION
41, Sakaemachi 2-Chome
Seki-City,Gifu 501-3253
Japan
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
Yaxell Europe ApS
Skovvej 60
2920 Charlottenlund
Dänemark
email: yaxell@yaxell.dk
Manufacturer: | Yaxell |
Knife Type: | Schinkenmesser |
Made in: | Japan |
Modell: | Ketu Slicing Damast |
Blade Length: | 15 cm |
Griffmaterial: | Pakkaholz |
Blade Material: | Damast |
Yaxell is a knife manufacturer from Japan that has been producing kitchen knives of the highest quality in Seki, on the main island of Honshu, since 1932, which are used by chefs, cooks and discerning hobby cooks all over the world. These exclusive and high-quality knives are developed from the ground up and designed to suit different purposes and lifestyles. The outstanding cutting performance and sharpness of Yaxell knives has been achieved by combining the best advanced technologies with the unrivaled knowledge and skills of the craftsmen who make these professional kitchen knives. Their skills have been cultivated in traditional Japanese sword-making techniques that have been passed down from generation to generation over seven centuries in Seki, Japan's capital of swords and knives.
Yaxell kitchen knives have won numerous awards in the USA, Sweden and Germany, and we are delighted to be able to offer you these exclusive, handmade chef's knives from Japan.