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KAI

Shun Classic Nakiri

€229.00 *

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KAI Shun Classic Nakiri - High-quality chef's knife with a 16.5 cm blade made from VG-10 Damascus, elegant pakkawood handles, practical overall length of 30.5 cm, perfect for large quantities of fruit and vegetables, made in the Japanese knife city of Seki.
Imagine you are standing in your kitchen, ready to transform fresh fruit and vegetables into... more
Product information "Shun Classic Nakiri"

Imagine you are standing in your kitchen, ready to transform fresh fruit and vegetables into artful creations. In front of you is the impressive Shun Classic Nakiri from KAI, a masterpiece of Japanese culinary art. With a blade length of 16.5 cm made from 32 layers of VG-10 Damascus steel and a hardness of 61 HRC, you are holding a knife in your hands that is known for its extreme sharpness and durability.

The blade glides effortlessly through the ingredients and makes cutting a real pleasure. Whether you want to thinly slice carrots, zucchinis or crunchy apples, this knife gets the job done quickly and precisely. The overall length of 30.5 cm ensures comfortable handling, while the elegant and ergonomic handle made of pakka wood fits perfectly in the hand and guarantees you a secure grip.

Manufactured in Seki, the renowned knife city of Japan, the KAI Shun Classic Nakiri combines traditional craftsmanship with state-of-the-art technology. This knife is more than just a tool - it is an indispensable companion in your kitchen, helping you to bring out the flavors and textures of your dishes.

If you value quality and precision, the indispensable Shun Classic Nakiri is just the thing for you. Be inspired by Japanese culinary art and experience how easy and elegant preparing large quantities of fruit and vegetables can be. This knife will enrich your kitchen and show you new ways of preparing food. Be inspired by a knife that comes from the land of the rising sun, where the preparation of food is an art form.

Care tip: Kai Shun knives are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.

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Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411


Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com

Produkteigenschaften des Artikels

Knife Type: Nakiri
Manufacturer: KAI
Made in: Seki, Japan
Modell: Shun Classic Nakiri
Blade Length: 16,5 cm
Overall Length: 30,5 cm
Grifflänge: 12 cm
Griffmaterial: Pakkaholz
Blade Material: Damaststahl mit VG-10 Kern
Gewicht: 225 g
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest... more
Supplier "KAI"

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!

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