- Order number: 34707
The cool Taishi chef's knife is just the thing for meat lovers. Whether tender steak, juicy roast or firmer poultry, no problem for this knife, it masters every meat challenge with flying colors.
This kitchen knife is an absolute highlight in the kitchen. With its ergonomic handle made of noble black beech pakka wood and a slim, efficient 18 cm long blade made of 3-ply VG10 steel, which stands for exceptional sharpness and durability, and with a beautiful hammered pattern, it will delight any professional or hobby chef. The hammered pattern on the blade not only gives a great look, he also provides excellent non-stick properties, similar to a cheese knife. The bolster and pommel made of high-quality stainless steel provide the right balance.
All Yaxell knives are made in Japan and symbolize the precision of Japanese craftsmanship in knife making. Each knife is made by experienced craftsmen who have mastered the tradition perfectly, you can literally feel this in every single knife. To once feel like a professional chef - with the Taishi chef's knife no longer a wishful thinking.
Manufacturer: | Yaxell |
Knife Type: | Kochmesser |
Made in: | Japan |
Modell: | Taishi Kochmesser |
Blade Length: | 18 cm |
Griffmaterial: | Schwarzbuche - Pakkaholz |
Blade Material: | 3 Lagen VG10 |
Yaxell ist eine Messermanufaktur aus Japan, die seit 1932 in Seki, auf der Hauptinsel Honshu, Küchenmesser von höchster Qualtitat fertigt, die von Küchenchefs, Köchen und anspruchsvollen Hobbyköchen auf der ganzen Welt verwendet werden. Diese exklusiven und hochwertigen Messer werden von Grund auf entwickelt und so gestaltet, dass sie ganz unterschiedlichen Zwecken und Lebensgewohnheiten entsprechen. Die herausragende Schneidleistung und Schärfe der Yaxell-Messer wurde durch die Kombination der besten fortschrittlichen Technologien mit dem unübertroffenen Wissen und Können der Handwerker, die diese professionellen Küchenmesser herstellen, erreicht. Ihre Fertigkeiten wurden in traditionellen japanischen Schwertmachertechniken kultiviert, die über sieben Jahrhunderte in Seki, Japans Hauptstadt der Schwerter und Messer, von Generation zu Generation weitergegeben wurden.
Yaxell Küchenmesser wurden in den USA, Schweden und Deutschland mehrfach ausgezeichnet, und wir freuen uns, Ihnen diese exklusiven, handgefertigten Kochmesser aus Japan anbieten zu können.