Prices incl. VAT plus shipping costs
Ready to ship today - Instock
- Order number: TDM-23
The professional KAI Shun Tim Mälzer Santoku is more than just a knife - it is the tool of a true kitchen professional. With its 18 cm long blade made of 32 layers of fine Damascus steel, it takes Japanese cutting skills to a new level. The term Santoku, which stands for “three virtues”, indicates its versatility: whether fish, meat or vegetables - this knife masters every ingredient with ease. Perfectly balanced and equipped with a handy handle made of dark walnut wood, the Santoku harmonizes perfectly with your hand, not only visually but also functionally.
The overall length of 30 cm makes it a confident helper for any cutting task - whether you want to cut fine slices or chop up big pieces, this knife is ideal for precise work. Tim Mälzer, the renowned German TV chef, knows exactly what is important in the kitchen. That's why this Santoku was developed in close collaboration with him to meet the highest standards.
And as if that wasn't enough, Tim Mälzer has gone one better: one of his cookbooks, “Vierundzwanzigsieben kochen”, is included as a bonus. You can really let off steam in the kitchen and try out recipes where the Santoku really comes into its own. This set is the perfect combination of first-class cutting technique and culinary inspiration - a must-have for ambitious amateur chefs and professionals alike.
Attention: KAI Shun kitchen knives are not suitable for dishwashers. After use, rinse with lukewarm water and then dry carefully with a cotton dish towel. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil such as linseed oil or coconut oil.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Knife Type: | Santoku, Allzweckmesser, Japanisches Kochmesser |
Manufacturer: | KAI |
Made in: | Japan |
Modell: | Shun Tim Mälzer Santoku + Kochbuch |
Blade Length: | 18 cm |
Overall Length: | 30 cm |
Grifflänge: | 12 cm |
Griffmaterial: | Walnussholz |
Blade Material: | Damast, 32 Lagen |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.
Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!
Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today