- Order number: TMM-0701
Once again, KAI and Tim Mälzer hit the mark together! The KAI Shun Premier Tim Mälzer Minamo series revolutionizes the home kitchen and rediscovers the fun of cooking. Minamo (meaning “raindrop”) is the first of 4 chef's knife series that will be released in the near future and focuses on the theme of water. The chic pattern of the blade, which is made of 32-layer Damascus steel, is derived from this theme. The blade shape, which can best be described as a combination of classic Japanese Santoku and European chef's knife, is also relatively close to the theme of water, as it was partly modeled on a historical fishing knife from Japan.
As an all-purpose knife, the Minamo TMM-0701 is the medium-sized of 3 models. Fruit, vegetables, fish and meat can be easily prepared with the 15 cm long blade. The VG-Max blade core ensures maximum edge retention and long-lasting sharpness. The black pakkawood handle has a symmetrical design and can be used optimally by both left and right-handed users.
Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411
Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com
Manufacturer: | KAI |
Knife Type: | Kochmesser, Allzweckmesser |
Made in: | Seki, Japan |
Modell: | Shun Premier Minamo Allzweckmesser |
Blade Length: | 15 cm |
Overall Length: | 27 cm |
Grifflänge: | 10,5 cm |
Griffmaterial: | Pakkaholz |
Blade Material: | VG-MAX / 32 Lagen Damaststahl |
Gewicht: | 90 g |
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen.
Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir.
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Kanetsune Seki
Tsubaki KamelienölReady to ship today