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KAI

Shun Nagare Santoku 18 cm

€379.00 *

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KAI Shun Nagare Santoku 18 cm- Modern Santoku kitchen knife, Japanese chef's knife with a blade length of 18 cm made of VG-10+ VG-2 Dual Core Damascus steel, handle made of gray Pakka wood, made in Japan, first-class quality and traditional craftsmanship.
Experience your new all-rounder in the kitchen with the impressive KAI Shun Nagare Santoku! The... more
Product information "Shun Nagare Santoku 18 cm"

Experience your new all-rounder in the kitchen with the impressive KAI Shun Nagare Santoku! The santoku is to the Japanese what the European chef's knife is to us. A knife that takes on all tasks in the kitchen without batting an eyelid. This modern Santoku kitchen knife combines first-class Japanese craftsmanship with contemporary design and is the perfect companion for all your culinary adventures.

 

With a blade length of 18 cm made from VG-10 + VG-2 dual core Damascus steel, this knife is extremely sharp and durable. The name “Santoku” means “three (San) virtues (Toku)” - fish, meat and vegetables - and that's exactly what this knife is made for. It glides effortlessly through anything you put in front of it, ensuring perfect cuts every time.

 

The handle made of laminated gray pakkawood not only looks classy, but is also very ergonomic in the hand. With an overall length of 31.1 cm, the KAI Shun Nagare Santoku is perfectly balanced so that you can cut with precision and without fatigue.

 

Made in Japan, this knife embodies the traditional craftsmanship for which Japanese knives are known worldwide. The combination of traditional manufacturing and state-of-the-art technology makes this Santoku a real highlight in any kitchen.

 

Whether you are a passionate amateur chef or a professional - the reliable KAI Shun Nagare Santoku will bring a breath of fresh air into your kitchen. A knife that impresses with its first-class quality, functionality and casual look. Get ready for a new dimension in cutting!

Care tip: Kai Shun Nagare knives are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be treated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.

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Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411


Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com

Produkteigenschaften des Artikels

Manufacturer: KAI
Knife Type: Kochmesser, Santoku
Made in: Seki, Japan
Modell: Shun Nagare Santoku 18 cm
Blade Length: 18 cm
Overall Length: 31,1 cm
Grifflänge: 12 cm
Griffmaterial: graues Pakkaholz (japanische Kiefer)
Blade Material: Damaststahl mit VG-10 Kern
Gewicht: 210 g
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest... more
Supplier "KAI"

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!

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