- Order number: 34700
You want to bring culinary masterpieces to the table? Then you need the right equipment. Let's start with the indispensable Taishi chef's knife, just looking at it makes you feel like a professional chef, because it opens up culinary dimensions.
This beautiful hammered chef's knife features an impressive 20 cm blade made of 3 layers of high quality VG10 steel, known for its exceptional sharpness, hardness and corrosion resistance, and crafted using traditional Japanese forging techniques that provide superior cutting performance and durability. The ergonomic handle made of noble black beech pakka wood not only offers a beautiful and elegant look, but also fits comfortably in the hand without leaving unsightly pressure marks when working with it for a long time. So that the knife offers a good balance when cutting, which is very important when working in the kitchen, a pommel and bolster made of high quality stainless steel was installed. Of course, food-safe materials were used here to rule out allergies.
Whether you are a professional chef, hobby chef or culinary enthusiast, with the sharp Taishi chef's knife you will be the eye-catcher in the preparation of food, because the level of cooking will rise to a whole other level, your family and friends will be amazed. And Alfons Schuhbeck will be green with envy at a kitchen knife with a perfect combination of aesthetics and performance.
Manufacturer: | Yaxell |
Knife Type: | Kochmesser |
Made in: | Japan |
Modell: | Taishi Chefmesser |
Blade Length: | 20 cm |
Griffmaterial: | Schwarzbuche - Pakkaholz |
Blade Material: | 3 Lagen VG10 |
Yaxell ist eine Messermanufaktur aus Japan, die seit 1932 in Seki, auf der Hauptinsel Honshu, Küchenmesser von höchster Qualtitat fertigt, die von Küchenchefs, Köchen und anspruchsvollen Hobbyköchen auf der ganzen Welt verwendet werden. Diese exklusiven und hochwertigen Messer werden von Grund auf entwickelt und so gestaltet, dass sie ganz unterschiedlichen Zwecken und Lebensgewohnheiten entsprechen. Die herausragende Schneidleistung und Schärfe der Yaxell-Messer wurde durch die Kombination der besten fortschrittlichen Technologien mit dem unübertroffenen Wissen und Können der Handwerker, die diese professionellen Küchenmesser herstellen, erreicht. Ihre Fertigkeiten wurden in traditionellen japanischen Schwertmachertechniken kultiviert, die über sieben Jahrhunderte in Seki, Japans Hauptstadt der Schwerter und Messer, von Generation zu Generation weitergegeben wurden.
Yaxell Küchenmesser wurden in den USA, Schweden und Deutschland mehrfach ausgezeichnet, und wir freuen uns, Ihnen diese exklusiven, handgefertigten Kochmesser aus Japan anbieten zu können.