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KAI

Shun Classic Santoku 18 cm

€215.00 *

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KAI Shun Classic Santoku 18 cm - Traditional Santoku kitchen knife with a blade length of 18 cm made of VG-10 Damascus steel, fine handle made of Pakka wood, ambitious hobby chefs as well as professional chefs will have a lot of pleasure with this knife, made in Japan it stands for quality and craftsmanship.
Join us in the world of Japanese culinary art and experience the perfection of a traditional... more
Product information "Shun Classic Santoku 18 cm"

Join us in the world of Japanese culinary art and experience the perfection of a traditional santoku knife - the magnificent Shun Classic Santoku 18 cm from the traditional house of KAI. This masterpiece of Japanese craftsmanship embodies the essence of the “three virtues” (Santoku), which make it an indispensable tool in every kitchen.

The 18 cm long blade made of VG-10 Damascus steel is not only a symbol of the highest quality and precision, but also a tribute to the long tradition of Japanese knifemaking. Every cut with this knife is an act of perfection, thanks to its unsurpassed sharpness and cutting action.

The elegant pakkawood handle is a feast for the eyes and is extremely comfortable to hold, ensuring optimum balance and control when cutting. Whether for ambitious amateur chefs or experienced professionals, the KAI Shun Classic Santoku knife will quickly become an indispensable companion in the kitchen.

Manufactured in Japan, the land of the rising sun and the cradle of culinary art, this knife stands for quality, tradition and craftsmanship at the highest level. Every detail has been crafted with the utmost care and precision to create a knife that is not only functional, but also an aesthetic delight.

With an overall length of 30.8 cm and a weight of 208 g, the KAI Shun Classic Santoku knife is perfectly balanced for an effortless cutting experience. Santoku, which means “three virtues”, is known for its versatility and is used equally for fish, meat and vegetables.

Immerse yourself in the world of Japanese cuisine and discover the endless possibilities offered by the fascinating Shun Classic Santoku 18 cm. With its incomparable quality, craftsmanship and functionality, it will quickly become your faithful companion in the kitchen, whether you are preparing a simple meal or creating a festive banquet.

Care tip: Kai Shun knives are not suitable for the dishwasher. The handle of the knife can occasionally be lubricated with a vegetable oil, such as linseed oil or coconut oil.

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Herstellerinformation:
KAI Corporation
3-9-5 Iwamoto-cho, Chiyoda-ku, Tokyo,
101-8586, Japan
TEL:03-3862-6411


Verantwortliche Person / Firma innerhalb der EU:
KAI EUROPE GmbH
Kottendorfer Straße 5
42697 Solingen,
Deutschland
info@kai-europe.com

Produkteigenschaften des Artikels

Knife Type: Santoku
Manufacturer: KAI
Made in: Seki, Japan
Modell: Shun Classic Santoku 18 cm
Blade Length: 18 cm
Overall Length: 30,8 cm
Grifflänge: 12 cm
Griffmaterial: Pakkaholz
Blade Material: Damaststahl mit VG-10 Kern
Gewicht: 208 g
Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest... more
Supplier "KAI"

Auf der Suche nach einem guten Kochmesser? Dann sollte KAI deine erste Wahl sein. Hier findest du nämlich hochwertige japanische Kochmesser, die teilweise sogar handgeschmiedet werden. Die KAI Messer werden in Seki gefertigt und verbinden moderne sowie traditionelle Fertigungskunst für Messer. Nach dem Vorbild der japanischen Samurai, werden hier High End Küchenmesser mit Herz und Seele erschaffen. 

Die KAI Kochmesser kommen in verschiedenen Ausführungen und Modellen und auch in unterschiedlichen Budget-Weiten. So wird hier jeder passionierte Hobbykoch und jeder Profi definitiv fündig. Sei es die ausgefallene Shun Nagare Reihe, die schlichten KAI Wasabi Kochmesser oder auch die ganz klassisch, traditionellen Shun Classic oder Shun Classic White Messer. Wenn man auf japanische Küchenmesser steht, kommt man um KAI auf keinen Fall herum - zumindest wenn man gute Qualität genauso bevorzugt wie wir. 

Auch Fans von Damast Kochmessern können sich über ein ausgewähltes Sortiment an erstklassigen Kochmessern freuen, die jeden Bedarf in der Küche abdecken können. Von Spickmesser, Gemüsemessern und klassischen Chefmessern, bishin zu japanischen Klingenformen wie Santoku, Usuba und Nakiri ist hier für jeden etwas dabei.

Entdecken Sie wie sich kompromisslose Qualität anfühlen kann und geben Sie den KAI Kochmessern aus Japan eine Chance!

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