- Order number: 34701
Get a piece of the Land of the Smile in your kitchen with the high-quality Taishi Santoku from the house of Yaxell. This knife will convince and delight everyone with its elegant aesthetics and quality. Sit back and let yourself be enchanted by the Japanese knife art.
The blade of the 16.5 cm Santoku knife is made of high quality 3-layer VG10 steel and has been given a beautiful hammer finish. The hammer finish on the blade not only gives a unique look, but also an excellent non-stick property that allows for effortless cutting. The wide blade is great for precise cuts and fine chopping. The ergonomic handle is made of black beech pakka wood and provides a nice contrast to the blade and an excellent feel. Stainless steel bolster and pommel provide premium balance to the knife and make it comfortable to work with. Whether you want to cut vegetables, fillet fish or tenderly carve meat, the excellent Taishi Santoku will stand by your side through any culinary challenge. It is the ideal tool for professional chefs, avid amateur cooks, and anyone looking for the perfect combination of performance and beauty.
Each Yaxell is made with great care in Japan, taking us on a little journey into the traditional craftsmanship of Japanese experts that reflects the Land of Smiles. Thanks to the food-safe materials from which the knife is made, allergic reactions are avoided. Now accompany us on our journey to Japan.
Manufacturer: | Yaxell |
Knife Type: | Kochmesser |
Made in: | Japan |
Modell: | Taishi Santoku |
Blade Length: | 16,5 cm |
Griffmaterial: | Schwarzbuche - Pakkaholz |
Blade Material: | 3 Lagen VG10 |
Yaxell ist eine Messermanufaktur aus Japan, die seit 1932 in Seki, auf der Hauptinsel Honshu, Küchenmesser von höchster Qualtitat fertigt, die von Küchenchefs, Köchen und anspruchsvollen Hobbyköchen auf der ganzen Welt verwendet werden. Diese exklusiven und hochwertigen Messer werden von Grund auf entwickelt und so gestaltet, dass sie ganz unterschiedlichen Zwecken und Lebensgewohnheiten entsprechen. Die herausragende Schneidleistung und Schärfe der Yaxell-Messer wurde durch die Kombination der besten fortschrittlichen Technologien mit dem unübertroffenen Wissen und Können der Handwerker, die diese professionellen Küchenmesser herstellen, erreicht. Ihre Fertigkeiten wurden in traditionellen japanischen Schwertmachertechniken kultiviert, die über sieben Jahrhunderte in Seki, Japans Hauptstadt der Schwerter und Messer, von Generation zu Generation weitergegeben wurden.
Yaxell Küchenmesser wurden in den USA, Schweden und Deutschland mehrfach ausgezeichnet, und wir freuen uns, Ihnen diese exklusiven, handgefertigten Kochmesser aus Japan anbieten zu können.